Micreos

Micreos is een Nederlands biotechnologie bedrijf, pionier en marktleider in de ontwikkeling van veilige en gerichte antibacteriële technologie. Wij zijn een mensgerichte onderneming en ontwikkelen onze producten op basis van grondige kennis van de problemen van onze klanten. Op basis van innovatief wetenschappelijk onderzoek, deels uitgevoerd in samenwerking met het Zwitserse Federale Technologie Instituut ETH, heeft Micreos al verschillende door de FDA-goedgekeurde en bekroonde producten geïntroduceerd. De Micreos bedrijven werken samen met gerenommeerde wetenschappelijke instituten en universiteiten in vele landen. Veel van ons wetenschappelijk werk wordt gepubliceerd.