Verkeerde product ontvangen

Wij doen ons uiterste best om de juiste producten te leveren aan onze klanten. Het kan natuurlijk altijd zo zijn dat er toch iets mis is gegaan. Mocht u toch een verkeerd product ontvangen hebben, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Graag ontvangen wij van u de volgende informatie, zodat wij uw klacht zo snel mogelijk kunnen afhandelen:

• Uw bestelnummer
  • De naam van het product dat u besteld heeft
  • Een foto van het product dat u ontvangen heeft

Zodra wij bovenstaande informatie ontvangen hebben, zullen wij contact met u opnemen.