Kapot product ontvangen

Wij doen ons uiterste best onze producten in optimale conditie te leveren. Mocht u toch een kapot product ontvangen hebben, neem dan direct contact met ons op. Graag ontvangen wij van u de volgende informatie, zodat wij uw klacht zo snel mogelijk kunnen afhandelen:

• Uw bestelnummer
  • De naam van het product dat u besteld heeft
  • Een foto van het product dat u ontvangen heeft

Zodra wij bovenstaande informatie ontvangen hebben, zullen wij contact met u opnemen.