Jonge kinderen

Gladskin is niet systematisch getest op jonge kinderen en wij zijn daarom niet in staat een aanbeveling te doen. Hoewel wij geen indicatie hebben dat het veiligheidsprofiel bij jonge kinderen kan afwijken, adviseren wij u uw arts of apotheker te raadplegen voordat u Gladskin bij uw jonge kind gebruikt.

 

Heeft u nog niet gevonden waar u naar op zoek bent? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen

0 opmerkingen

Artikel is gesloten voor opmerkingen.