Ik ben al lang opzoek naar een goede acne behandeling, hoe weet ik dat Gladskin Acne ook bij mij werkt?

Gladskin Acne heeft effect als je drager bent van de Staphylococcus aureus bacterie. De schatting is dat Staphylococcus aureus bij 20% van de bevolking voortdurend op de huid aanwezig is en dat dit bij 60% van de bevolking regelmatig het geval is. Gladskin pakt deze bacterie aan, waardoor roodheid verminderd en ontstekingen worden voorkomen. Hierdoor worden de verschijnselen van acne verminderd of helemaal voorkomen.