Kan ik Gladskin gebruiken bij rode bultjes na het scheren of harsen?

Ja, Gladskin Shaving Irritation kan gebruikt worden na het scheren of harsen van het gezicht, armen, benen en bikinilijn. Gladskin doodt de Staphylococcus aureus bacterie die bij scheerirritatie een belangrijke rol speelt. De irritatie en rode bultjes die ontstaan na het scheren worden hierdoor verminderd of helemaal verholpen.