Helpt Gladskin Shaving Irritation ook tegen ingegroeide haartjes?

Gladskin kan niet ingegroeide haren, van de baard of liesstreek, verhelpen. De haren groeien in omdat ze opkrullen en de huidoppervlakte weer binnendringen. De ontstekingen die ontstaan als gevolg van ingegroeide haartjes kan Gladskin wel verhelpen. Gladskin kan ontstekingen door de Staphylococcus aureus bacterie verhelpen en voorkomen.