Micreos Human Health

Micreos Human Health ontwikkelt op basis van de Micreos' technologie producten voor de gezondheid van de mens. Wij werken samen met veel verschillende universitaire medische centra, waaronder het Erasmus MC (EMCR), de US National Institutes of Health (NIH), de Universiteit van Kopenhagen, het Regionale Laboratorium voor de Volksgezondheid Kennemerland en vele dermatologen, huidspecialisten en microbiologen. Gladskin is een Micreos Human Health merk. Gladskin producten worden gemaakt door Micreos Human Health in Bilthoven.