Contact

Wij streven ernaar om alle informatie zo duidelijk mogelijk weer te geven. Indien u nog vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Via één van de onderstaande methodes kunt u contact met ons opnemen.

Nb: wij werken met een ticket-systeem. Dit houdt in dat al het klantencontact via één systeem bij ons binnen komt. U hoeft uw vraag dus maar via één van de onderstaande methodes te sturen.

Openingstijden (Nederlandse tijd):

Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur.

Live Chat – direct antwoord (binnen werktijden)

Email – Antwoord binnen 1 werkdag

Contactformulier – Antwoord binnen 1 werkdag

WhatsApp – Antwoord binnen 1 werkdag

Facebook Messenger – Antwoord binnen 1 werkdag

Telefoon – direct antwoord (binnen werktijden)