Bestelling aanpassen

Het is bij ons niet mogelijk om een bestelling na de bevestiging aan te passen. U kunt uiteraard wel contact opnemen met onze klantenservice om na te gaan of annulering van uw bestelling nog mogelijk is.

 

Wanneer het niet meer mogelijk is om uw bestelling te annuleren, kunt u gebruik maken van ons retourproces. Deze vindt u hier.  

 

Heeft u nog niet gevonden waar u naar op zoek bent? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. 

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen

0 opmerkingen

Artikel is gesloten voor opmerkingen.