Retourneren

Binnen 14 dagen na ontvangst kunt u gebruik maken van uw herroepingsrecht. Binnen deze termijn kunt u ongeopende producten retour sturen zonder opgave van reden. Wanneer u voldoet aan bovenstaande voorwaarden kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Graag ontvangen wij van u de volgende informatie, zodat wij uw vraag kunnen afhandelen:

• Uw bestelnummer
  • Het product(en) die u wenst te retourneren

Zodra wij bovenstaande informatie ontvangen hebben, zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen.