Gladskin bewaren

Voor een optimale werking van het actieve bestanddeel Staphefekt adviseren wij u Gladskin Cream producten met Staphefekt in de koelkast te bewaren. Gladskin Gel producten met Staphefekt kunt u buiten de koelkast bewaren. Bewaart u de Cream ook liever buiten de koelkast? Dat kan! Gebruik de volledige flacon dan binnen 3 maanden na aanschaf. Voorkom ten alle tijden blootstelling aan temperaturen onder 0ºC or boven 25ºC.