Mag Gladskin op de hoofdhuid gebruikt worden?

Ja, wij hebben echter nog geen producten specifiek voor op de hoofdhuid. Wanneer de klachten zich op de hoofdhuid bevinden, adviseren wij een Gladskin Gel-variant te gebruiken. Deze is gemakkelijker aan te brengen tussen de haren dan een crème. Eventueel mag de Gel na 5-10 minuten weer uitgespoeld worden met wat lauw-warm water.

 

Heeft u nog niet gevonden waar u naar op zoek bent? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen

0 opmerkingen

Artikel is gesloten voor opmerkingen.