Wat is rosacea?

Rosacea is een chronische huidaandoening die voornamelijk voorkomt bij mannen en vrouwen tussen de 30 en 60 jaar oud. Rosacea is te herkennen aan een rood gezicht, rode neus en wangen, blozen, opvliegers, puistjes en bulten op het gezicht, zichtbare bloedvaten onder de huid en verdikkingen, vooral rond de neus.

 

Heeft u nog niet gevonden waar u naar op zoek bent? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen

0 opmerkingen

Artikel is gesloten voor opmerkingen.