Werkt Gladskin Rosacea tegen rosacea?

De onderliggende oorzaak van rosacea is nog onduidelijk, maar onderzoek toont aan dat de bacterie Staphylococcus aureus de meerderheid van bacteriële (huid)ontstekingen veroorzaakt. Het actieve ingrediënt van Gladskin, Staphefekt™, doodt de Staphylococcus aureus bacterie. Het resultaat bij rosacea is dat 90% van de gebruikers minder roodheid in het gezicht ervaart. Gladskin verlicht de rosacea symptomen zoals roodheid, jeuk en irritatie.
Gladskin helpt niet tegen couperose (uitgezette bloedvaten).