Waar kan ik Gladskin Shaving Irritation voor gebruiken?

Gladskin Shaving Irritation kunt u gebruiken voor de geïrriteerde/ontstoken huid waarbij de Staphylococcus aureus bacterie een rol speelt, zoals bijvoorbeeld irritatie na het scheren en/of harsen. 
Gladskin Shaving Irritation kan ook gebruikt worden bij irritaties en roodheid rondom het oog. Voorkom dat de gel in het oog komt.

 

Heeft u nog niet gevonden waar u naar op zoek bent? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen

0 opmerkingen

Artikel is gesloten voor opmerkingen.